Ποιοι είναι οι συνήθεις τύποι σφαλμάτων των εναλλάκτη θερμότητας με συγκολλημένη πλάκα

- 2021-07-23-

Ο εναλλάκτης θερμότητας με συγκολλημένη πλάκα είναι μια συσκευή ανταλλαγής θερμότητας μέσω αγωγιμότητας θερμότητας. Η ανταλλαγή θερμότητας μπορεί να είναι δύο μέσα ή περισσότερα από δύο μέσα για ανταλλαγή θερμότητας. Έχει εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος, μικρό αποτύπωμα, άνετο καθαρισμό και αποτελεσματικότητα ανταλλαγής θερμότητας. Καλό και ούτω καθεξής πλεονεκτήματα.

Οι πλακοειδείς εναλλάκτες θερμότητας χρησιμοποιούνται κυρίως για ανταλλαγή θερμότητας νερού-νερού, ανταλλαγή θερμότητας νερού-υγρού, ανταλλαγή θερμότητας ατμού-νερού, ανταλλαγή ατμού και υγρής θερμότητας και μια μεγάλη ποσότητα ζεστού νερού οικιακής χρήσης παράγεται καθημερινά σε βιομηχανίες όπως ξενοδοχεία, ξενώνες και πισίνες. Το νερό που κυκλοφορεί συνεργείο, ο εξοπλισμός που κυκλοφορεί λιπαντικό λάδι, η απορριπτόμενη θερμότητα συμπιεστή κ.λπ. μπορούν όλα να χρησιμοποιούν εναλλάκτες θερμότητας πλάκας για τη θέρμανση του νερού της βρύσης ως ζεστό νερό χρήσης κ.λπ. Είναι πιο κατάλληλο να χρησιμοποιείτε εναλλάκτες θερμότητας πλάκας για ανάκτηση απορριπτόμενης θερμότητας, επειδή οι εναλλάκτες θερμότητας πλάκας έχουν εξοικονόμηση ενέργειας, μικρό αποτύπωμα, υψηλή απόδοση ανταλλαγής θερμότητας, βολική αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση κ.λπ.

Οι κύριοι στόχοι των πλακών εναλλάκτη θερμότητας είναι: θέρμανση, εξάτμιση, ψύξη και συμπύκνωση. Εάν η αποστράγγιση της καθημερινής ζωής είναι νερό με θερμότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή θερμότητας για τη θέρμανση του νερού της βρύσης. Έχει καλύτερη απόδοση στην οικιακή αποστράγγιση και στη χρήση απορριμμάτων θερμότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ζεστό νερό οικιακής χρήσης. το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα απόβλητα ζεστού νερού στα λουτρά.