Προφυλάξεις πριν από τη λειτουργία του πλακιδίου εναλλάκτη θερμότητας

- 2021-07-23-

1. Πρέπει να δεσμευτεί μια συγκεκριμένη θέση επιθεώρησης γύρω από τη θέση του πλακιδίου εναλλάκτη θερμότητας του εξοπλισμού.

2. Αποτρέψτε την είσοδο άμμου, λαδιού, σκωρίας συγκόλλησης και άλλων υπολειμμάτων στον εναλλάκτη θερμότητας πλάκας και καθαρίστε τους σωλήνες που είναι συνδεδεμένοι σε αυτόν πριν από τον εξοπλισμό, γεγονός που θα φράξει το κανάλι ροής ή θα καταστρέψει τις πλάκες. Εκτός από τον όγκο του ίδιου του εξοπλισμού, δεν χρειάζεται να δεσμεύσετε χώρο για ονομαστική επιθεώρηση και εξοπλισμό. Ο πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας έχει μικρό αποτύπωμα και μικρό βάρος. Το πάχος της πλάκας που χρησιμοποιείται για την ανταλλαγή θερμότητας είναι 0,6-0,8 mm.

3. Κλείστε πρώτα τη μεσαία ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα στην πλευρά υψηλής πίεσης και, στη συνέχεια, κλείστε τη μεσαία ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα στην πλευρά χαμηλής πίεσης όταν ο πλακοειδής εναλλάκτης θερμότητας κλείνει διαδοχικά. Σήμερα, με την υπερβολική υψηλή απόδοση, την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας, τα πλεονεκτήματα των πλακών εναλλάκτη θερμότητας στον τομέα της ανταλλαγής θερμότητας έχουν γίνει ολοένα και πιο σημαντικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες διεργασίες για θέρμανση, ψύξη και απολύμανση τροφίμων, ενώ έχουν επίσης σημαντικά οικονομικά οφέλη. , Όσον αφορά την ανάκτηση θερμότητας χαμηλού επιπέδου.