Η πλάκα εναλλάκτη θερμότητας επιλύει τις προκλήσεις συλλογικής θέρμανσης σπιτιού και χειμερινού ζεστού νερού

- 2022-05-11-

οΠλάκα εναλλάκτη θερμότητας λύνειτο πρόβλημα της συλλογικής θέρμανσης των σπιτιών και του ζεστού νερού το χειμώνα. Λειτουργεί με την ίδια αρχή με τον εναλλάκτη θερμότητας για συλλογική θέρμανση. Απλώς το μέγεθος και το στυλ είναι διαφορετικά.

Μπορεί να χωριστεί σε τύπο χυτοσίδηρου, τύπο κυλίνδρου, τύπο χάλυβα, τύπο αποθήκευσης νερού, τύπο πλάκας.

χυτοσίδηρος
Ο τύπος από χυτοσίδηρο είναι ογκώδης και βαρύς. Αλλά ο χαλκοσωλήνας στο εσωτερικό μπορεί να ανοίξει και να ελεγχθεί πριν από την αγορά, δεν είναι εύκολο να εξαπατηθεί κανείς από τους εμπόρους και ο χαλκοσωλήνας μπορεί να αντικατασταθεί αφού έχει χρησιμοποιηθεί για μερικά χρόνια.

Φυσίγγιο
Ο τύπος φυσιγγίου έχει μικρό όγκο και υψηλή απόδοση ανταλλαγής. Αλλά ο χρήστης δεν μπορεί να ελέγξει το μήκος του χάλκινου σωλήνα μέσα και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον χάλκινο σωλήνα και δεν είναι πολύ όμορφος.

ατσάλι
Τα μοντέλα από χάλυβα διατίθενται σε μεγάλα και μικρά μεγέθη. Ο χρήστης δεν μπορεί επίσης να δει το μήκος των χάλκινων σωλήνων στο εσωτερικό και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους χάλκινους σωλήνες. Αλλά πιο όμορφο.

πλάκα

Τύπος πλάκας, μικρός όγκος και χαμηλό βάρος. Η απόδοση ανταλλαγής θερμότητας είναι πολύ υψηλή. Δεν υπάρχουν χάλκινοι σωλήνες μέσα. Η ικανότητα ανταλλαγής θερμότητας σχετίζεται με τον αριθμό των στρωμάτων. Μπορείτε να δείτε και να αγγίξετε τον αριθμό των στρωμάτων.